Ajna

Välkommen in till AJNA – pannchakrat. Kvällssolens strålar letar sig in och belyser de olika violetta nyanserna. Rummet är skapat i samklang för en stark intuition och förmåga att visualisera. Här har fantasi, drömmar och klärvoajans sitt säte. Här finns plats för 3 personer.

 

Vishudda

Vishuddha - halschakrat. Här möts du av klara starka nyanser i djupaste blå. Rummet är skapat i samklang med sann kommunikation – både inre och yttre. Här utvecklas din kapacitet att uppleva det subtila en form av inre lyssnande och en kreativ kommunikation.

Rummet är byggt utan fönster för att skapa känslan av värme och trygghet för en djupare resa inåt. Detta rum har ett eget ventilationssystem. Här finns plats för 2 personer.

 

Anahatha

Välkommen in till Anahatha - hjärtchakrat. Rummet går i vackert gröna toner. Enligt yogans filosofi så sägs det att kärleken är vår starkaste kraft. Kärlekens rum är skapat i samklang för ett öppet hjärta. När du omfamnar dig själv så kan du fritt och med hela ditt hjärta öppna dig och dela med dig av dig själv och till andra. Kärlek, vänskap och relationer – dessa är ovärderliga vägar mot ökad medvetenhet och självkännedom. Kvälls solens strålar letar sig in och lyser upp rummets gröna toner. Plats för 2 personer.

 
 

Manipura

Välkommen in till Manipura - navelchakrat. Rummet går i kraftfulla gula och guldiga toner. Rummet är byggt i samklang utifrån den fysiska kraftens energi. När du har tillgång till din starka kraft vet du att du kan genomföra precis det du vill. Du har din egen identitet och vet vem du är. Solens morgonstrålar letar sig in genom den en meter djupa fönsternischen och väcker dig till en ny dag. Plats för 2 personer.

 

Swadisthana

Välkommen in till Swadisthana – de kreativa chakrat. I detta rum möts du av toner i varmt orange. Rummet är byggt i samklang med den kreativa energin, lust och skapande. När ditt kreativa chakra är i balans upplevs du avslappnad och karismatisk, full av skaparkraft, lust och glädje. Detta rum har en alldeles speciell karaktär och ligger extra varmt om hjärtat. Rummet är byggt utan fönster för att skapa känslan av värme och trygghet för en djupare resa inåt. Här finns plats för 2 personer.

 

Muladhara

Välkommen in till Muladhara - rotchakrat. I detta rum möts du av djupa röda toner. Rummet är byggt i samklang med energi som trygghet, stabilitet och en stark självkänsla. Solens morgonstrålar letar sig in genom den en meter djupa fönsternischen och väcker dig till en ny dag. När ditt första chakra är i balans så upplever du en stark självkänsla, känner dig trygg och har lätt för att slappna av. Här finns plats för 3 personer.