Back to All Events

HELDAGSRETREAT

16 SEPTEMBER LOVE JOY FORGIVE

Välkommen till Wasstuna Yoga en magisk plats som inspirerar. Här ges du möjlighet att komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft.

Till Wasstuna är alla välkomna nybörjare som mer vana yoga utövare.

Lördag den 16:e september erbjuder Wasstuna Yoga en heldag då lugnet och stillheten har en möjlighet att ta plats i kroppen. Samtidigt som närvaron och kontakten med hjärtat fördjupas och auran förstärks. Att vara i hjärtat - att känna tillit och kärlek till livet, sig själv och sina medmänniskor. I hjärtat möts det jordliga och det andliga. Här är själens boning. Vi vandrar mellan prat och tysthet.

När du passerat in genom dubbeldörrarna till vår lounge möts du av ett lugn. Ljusinsläppet 7 meter upp låter solstrålarna spela vackert på de gamla takbjälkarna från 1800- talet. Du är varmt välkommen att landa på Wasstuna redan kl 10.00. Strosa runt i vår lilla shop bland våra fina varor från Indien och Nepal. Kryp upp i soffan med gårdens eget ekologiska mynta te. Ge dig tid att njuta av alla vackra detaljer.

Dagen startar kl 10.30 med ett skönt djupverkande KundaliniYoga pass som stimulerar vår förmåga till kärlek, empati och harmoni. Meditationer som berör. Den vegetariska gluten och laktosfria lunchen serverar vi i vår vackra matsal. Dagen fortsätter med enenergigivande Breathwalk längs våra ängar och odlingar i förhoppningsvis skön brittsommarvärme. I loungen väntar vårt eget rawfood fika. Vi tar oss vidare in till yogasalen ett avslappnande YinYoga pass innan vi återhämtar oss till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer. Gongbadets vibrationer påverkar kroppen och alla dess energibanor. Gongarna skapar en djup avslappning. Ljudvågorna för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning inte ens sömnen kan ta dig till. Du ligger alldeles stilla och låter vibrationerna från instrumenten bära dig liksom vågor, där du surfar med. Här ges kroppen möjlighet att släppa på känslomässiga och fysiska blockeringar. Inget Gongbad är det andra likt.

Pris 1250 kr.

Välkommen att boka din plats på wasstunayoga.se eller direkt till annette@wasting.se
Annette Wasting

Earlier Event: August 27
PROVYOGA
Later Event: September 29
RESTORE & RELOAD