Back to All Events

HEALING FÖR BÅDE KROPP OCH SJÄL

Välkommen till Wasstuna Yoga en magisk plats som inspirerar. Här kan du komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft, hitta inspiration till att vattna och vårda din själ. Till Wasstuna är alla välkomna, nybörjare som mer vana yoga utövare.

Lördag den 15 oktober erbjuder Wasstuna Yoga en heldag för att stimulera självläkning och ge ny kraft till både kropp och själ. Ett ökat energiflöde i alla kroppens chakra. Släppa upp på gamla känslomässiga och fysiska stagnationer samtidigt som immunförsvaret aktiveras.

Ett långt skönt Yin Yoga pass som öppnar upp för ett ökat energiflöde och som aktiverar immunförsvaret följt av två härligt långa kraftfulla meditationer som stimulerar till självläkning och ger kraft. En skön färgsprakande höst breathwalk  längs fält och odlingar hjälper till att fylla på med naturens livshöjande energier. Återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer. Gongarna påverkar kroppen och alla dess energibanor.  Gongarna skapar djup avslappning, frigör sinnet från ältande tankar. Gong öppnar upp och vibrerar ut de som inte stödjer kroppens välmående. Gongarnas ljudvågor för oss varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandes begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta oss till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har en chans att lösas upp. Låt dig översköljas av Gongarnas kraftfulla, läkande vibrationer. För ditt energisystem är det uppfriskande och renande som ett vitaliserande bad. Du ligger alldeles stilla och låter vibrationerna från Gongen bära dig liksom vågor, där du surfar med.

Wasstuna bjuder på ekologisk vegetarisk lunch i matsalen och yogisk fika i loungen.

Pris 950 kr

 

Earlier Event: September 23
THE MYSTICAL POWERS OF SOUND