KURSSTART 2018

untitled shoot-7059.jpg

Yogakurser startar söndag den 4:e och tisdag 6:e februari

Söndag kl 19.00-20.30 renodlad dynamisk KundaliniYoga både för nybörjare och vana yoga utövare. Vi startar med det långa djupa andetaget, fortsätter med olka KundaliniYoga pass som alla kan utöva, vila till de levande instrumenten och avslutar alla passen med en meditation

Tisdag kl 19.00-20.30 . På den här kursen kombinerar vi två fantastiska yogaformer den dynamiska KundaliniYogan för att få igång energiflödet i kroppen, för att sedan gå över till den mer avslappnande YinYogan. Vila till de levande helande instrumenten och avslutar med en meditation.

Allt finns på plats. Det enda du behöver ta med är en vattenflaska med kork.

Det finns alltid möjlighet att dröja sig kvar i loungen. Krypa upp i soffan med en kopp te och njuta av stillheten eller strosa runt i shopen.

Varje kurs pågår i 15 veckor och kostar 2550 kr. Önskar du gå båda kurserna så får du 600 kr i rabatt och betalar 4500 kr. Du som inte har möjlighet att betala hela summan innan kursstart har möjlighet att dela upp summan på januari och februari lönen. Det finns möjlighet till både Klippkort och dropin.

Boka under fliken boka

Wasstuna YogaComment