untitled shoot-7049.jpg

HÖSTENS KURSER PÅ WASSTUNA

Här på Wasstuna kan alla vara med nybörjare som mer van yogautövare. Höstens Yogakurser startar vecka 35, 2:a september och slutar vecka 51. Du kan välja mellan  de 3 olika kurser eller ha tillgång till alla kurserna.

För mig handlar Yoga om att uppleva en djupare kontakt med mig själv. Öppna upp för en ökad medvetenhet.  Känna att min kropp blir både starkare och smidigare. Få vara i mitt inre lugn så att jag kan vara i balans och harmoni även i livets mer utmanande situationer.

SÖNDAGAR KUNDALINIYOGA  19.00-20.30
90 minuter skön mjuk och dynamisk KundaliniYoga, vila till gongarnas vibrationer och avslutande meditaiton. Ett skönt avslut på helgen som ger kraft och närvaro till veckan. KundaliniYogan hjälper dig att få uppleva ett större energiflöde i kroppen. Gongarnas vibrationer öppnar upp för att släppa på både fysiska och psykiska blockeringar. Höstterminen börjar söndag den 2:a september till vecka 50 16:e december. Du är alltid välkommen att stanna kvar efter yogapasset för att njuta av yogans effekter och vårt eget gårdste . Pris 2550Kr

TISDAGAR YINYOGA 19.00-20.30
90 minuter skön YinYoga tar oss till en djupare avslappning och en ökad närvaro. De mycket enkla ställningarna i YinYogan utförs alltid liggande eller sittande. YinYoga hjälper våra muskler till att slappna av helt. Vi stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro – mindfullness. I Yinyogan stretchar vi inte, vi drar inte, och vi undviker kroppens ytterlägen. Vi slappnar av och låter kroppen vara och kommer på så sätt mycket djupare i avslappningen. Vi vilar till Gongarnas vibrationer som tar oss till ett tillstånd bortom sömnen och avslutar med en meditation. Kursen startar vecka 36 tisdag den 4:e september och avslutar vecka 51 tisdag den 18:e december. Du är alltid välkommen att stanna kvar för att njuta av yogans effekter och vårt eget gårdste. Pris 2550Kr

TORSDAGAR KUNDALINIYOGA  19.00-20.30
90 minuter skön mjuk och dynamisk KundaliniYoga, vila till gongarnas vibrationer och avslutande meditaiton. Ett skönt avslut på veckan som ger kraft och närvaro till helgen. KundaliniYogan hjälper dig att få uppleva ett större energiflöde i kroppen. Gongarnas vibrationer öppnar upp för att släppa på både fysiska och psykiska blockeringar. Höstterminen börjar torsdag den 6:e september till vecka 50 20:e december. Denna kurs är i tysthet. Tysthet råder i loungen både före och efter yogapasset. Du är alltid välkommen att stanna kvar för att njuta av yogans effekter och vårt eget gårdste. Pris 2550Kr

PRIS

ALTERNATIV 1
Yoga en kurs och du investerar 2550 kr för hela terminen. Du har då en fast plats i din kurs. Har du inte möjlighet att betala hela summan med en gång så finns möjligheten att dela upp betalningen på två månader.

ALTERNATIV 2
Yoga två kurser och få 600 kr i rabatt. Du betalar 4500 kr. och har en fast plats i båda dina kurser. Har du inte möjlighet att betala hela summan med en gång så finns möjligheten att dela upp betalningen på två månader.

ALTERNATIV 3
Investera 995Kr /månad som en stående banköverföring och ha möjlighet till alla passen i mån av plats. Passen bokas på hemsidan eller med ett sms. Pris 995Kr / månad 1:a sept, 1:a okt, 1 nov och 1 dec. Summa 3980Kr

ALTERNATIV 4
Klippkort 10 yoga pass. gäller höstterminen ut. Pris 2000Kr. Sista alternativet är Drop in i mån av plats 250Kr du bokar alltid Dropin med ett sms till 0703148367


1250Kr

HELDAGSRETREAT

Under hela året erbjuder Wasstuna Yoga heldagsretreat med olika teman. På Wasstuna ges du möjlighet att komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft. Du kommer få uppleva KundaliniYoga, YinYoga, meditationer, Gongbad och Breathwalk i naturen. Vi serverar alltid gårdsproducerad vegetarisk gluten och laktosfri mat i vår vackert inredda matsal. Rawfood fika serverar vi vår magiska lounge. Läs mer om varje unikt ihopsatta retreat under fliken Retreat.

Lördagar 10.00-17.00 

 

 


750Kr

DEEP RELAXATION

Deep Relaxation med YinYoga, Restorative Yoga och ett djupgående Gongbad. Varje Deep Relaxation är unikt och i tysthet. För varje tillfälle tar du dig djupare ner i kroppen. En spänd kropp och ett ansträngt sinne får en möjlighet att släppa taget och du upplever lugn och frid. Ett välbefinnande som kan komma att hålla i sig i flera dagar. Efter upplevelsen serveras gårdens mynta te och Wasstunas energigivande fröfralla i vår magiska lounge. Läs mer om våra retreat och datum under fliken Retreat.


1950Kr

RESTORE & RELOAD

En unik upplevelse där du checkar ut från vardagslivet och checkar in till dig själv, tillbringar kväll, natt och morgon i Wasstunas lugna oas. Retreatet är i tysthet. Här kan du tryggt överlämna dig och låta kropp och sinne få uppleva en djup avslappning med YinYoga, meditation och ett längre Gongbad. Framåt kvällen serveras du en enklare middag. Natten tillbringar du i något av våra vackra rum som är skapade utifrån varje chakras energi, i sin färg med sina detaljer, textilier och snickerier för att skapa magi. Du hittar mer information om våra rum under fliken Yoga. Efter morgonens kraftfulla KundaliniYoga, meditation och Gongvila serveras du vegetarisk frukost i vår ljjusbeklädda matsal. När morgonen går in i förmiddag, känner du att du har fyllt på med kraft och energi. Det är då tid att lämna Wasstuna för den här gången. 


3950Kr

HELGRETREAT

Under ett fåtal helger per år öppnar vi upp för ett tredagars-retreat.  Här ingår allt. Du kommer få uppleva YinYoga, RestorativeYoga, KundaliniYoga, meditationer och 2 Gongbad. Alla måltiderna tillagar vi på gården och de är vegetariska, gluten och laktosfria. Måltiderna serverar vi i tysthet i vår ljusbeklädda matsal. Breathwalks tar vi längs odlingar och ängar. Natten tillbringar du i något av våra rum som är skapade utifrån varje chakras energi, i sin färg med sina detaljer, textilier och snickerier för att skapa magi. Du hittar mer information om våra rum under fliken Yoga. .