untitled shoot-7049.jpg

HÖSTENS KURSER PÅ WASSTUNA

Höstens Yogakurser startar vecka 36 och slutar vecka 51. Du kan välja mellan 4 olika alternativ här på Wasstuna.

Alternativ 1
Yoga en kurs och du investerar 2550 kr för hela terminen. Har du inte möjlighet att betala hela summan med en gång så finns möjligheten att dela upp betalningen på två månader.

Alternativ 2
Yoga så mycket du vill i mån av plats, du investerar 3500 kr för hela terminen. Har du inte möjlighet att betala hela summan med en gång så finns möjligheten att dela upp betalningen på två månader.

Alternativ 3
Investera 2000 kr i ett klippkort 10 gånger. Kortet gäller till 20171231 och du bokar alltid med ett sms till 0703148367

Alternativ 4
Svårt att boka välkommen in på drop in i mån av plats. Du investerar då 250 Kr per dropin och du bokar alltid med ett sms till 0703148367


1250Kr

HELDAGSRETREAT

Under vinter, vår och höst erbjuder Wasstuna Yoga heldagsretreat med olika teman. På Wasstuna ges du möjlighet att komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft. Du kommer få uppleva KundaliniYoga, meditationer, Gongarna och Breathwalk i naturen. Vi serverar alltid gårdsproducerad vegetarisk gluten och laktosfri mat i vår vackert inredda matsal. Rawfood fika serverar vi vår magiska lounge. Läs mer om varje unikt ihopsatta retreat under fliken Retreat.


750Kr

DEEP RELAXATION

Deep Relaxation med YinYoga, Restorative Yoga och ett djupgående Gongbad. Varje Deep Relaxation är unikt och i tysthet. För varje tillfälle tar du dig djupare ner i kroppen. En spänd kropp och ett ansträngt sinne får en möjlighet att släppa taget och du upplever lugn och frid. Ett välbefinnande som kan komma att hålla i sig i flera dagar. Efter upplevelsen serveras gårdens mynta te och Wasstunas energigivande fröfralla i vår magiska lounge. Läs mer om våra retreat och datum under fliken Retreat.


1950Kr

RESTORE & RELOAD

En unik upplevelse där du checkar ut från vardagslivet och checkar in till dig själv, tillbringar kväll, natt och morgon i Wasstunas lugna oas. Retreatet är i tysthet. Här kan du tryggt överlämna dig och låta kropp och sinne få uppleva en djup avslappning med YinYoga, meditation och ett längre Gongbad. Framåt kvällen serveras du en enklare middag. Natten spenderas i våra magiska chakrarum. Alla de olika rummen är skapade med kärlek och värme. Du hittar våra rum HÄR. Efter morgonens kraftfulla KundaliniYoga, meditation och Gongvila serveras du vegetarisk frukost i vår stillsamma matsal. När morgonen går in i förmiddag, känner du att du har fyllt på med kraft och energi. Det är då tid att lämna Wasstuna för den här gången. Du hittar schema och en mer detaljerad beskrivning på Retreat.


3450Kr

HELGRETREAT

Under ett fåtal helger per år öppnar vi upp för ett tredagars-retreat.  Här ingår allt. Du kommer få uppleva YinYoga, RestorativeYoga, KundaliniYoga, meditationer och 2 Gongbad. Alla måltiderna är vegetariska, gluten och laktosfria serveras i vår vackert inredda matsal. Breathwalks tar vi längs odlingar och ängar. Natten tillbringar du i något av våra rum som är skapade utifrån varje chakras energi, i sin färg med sina detaljer, textilier och snickerier för att skapa magi. Du hittar mer information om våra rum under fliken Yoga. Alla vegetariska måltider ingår och serveras i vår matsal.