HÖSTTERMINEN STARTAR VECKA 36

Vecka 36 är det kursstart för höstens yogaklasser på Wasstuna Yoga. Här kan du komma i kontakt med ditt inre, finna stillhet och hämta kraft och fylla på med ny energi. Alla är välkomna nybörjare som mer vana yogautövare. Terminen pågår ända fram till jul.

Tisdagar YinYoga kl 19.00-20.30
Onsdagar MediYoga kl 17.00-18.00
Onsdagar KudaliniYoga kl 19.00-20.30
Söndagar KundaliniYoga kl 19.00-20.30

ALTERNATIV 1
Välj en kurs, 2550 Kr

ALTERNATIV 2
Yoga så mycket du vill i mån av plats 3500 Kr

ALTERNATIV 3
Klippkort 10 gånger 2000 Kr giltigt året ut, i mån av plats.

ALTERNATIV 4
Drop in 250 Kr, i mån av plats

SOMMARYOGA VECKA 24-32

KÖP SOMMARKORTET

I sommar inviger vi vår nya sommaryogasal mitt i äppelodlingen. Här yogar du strax ovanför trädtopparna precis intill vattnet. Med underbar utsikt så långt ögat når. Här i en lugn härlig miljö ges du en möjlighet att stanna upp i kropp och sinne i såväl fysiska positioner som lugnare meditativa. Hela 29 pass med KundaliniYoga och YinYogapositioner. Yogapassen passar både dig som är erfaren och nybörjare. Kom som du är allt finns på plats. Vårt premiärpris är 1490 kr. Vill du ha möjlighet att köpa sommarkortet ännu billigare då tar du med dig en vän som aldrig tidigare varit på Wasstuna Yoga så får ni båda två 15% rabatt på sommarkortet. Du bokar ditt sommarkort med ett mail under fliken boka.

Hoppas vi ses på yogamattan.

 
 

STATISTER SÖKES TILL FILMINSPELNING 28 MAJ

Stillheten Lugnet.jpg

Nu börjar det bli tid att inviga vår fantastiska sommaryoga som ligger mitt ute i vår ekologiska äppelodling på en kulle. Du kommer sitta strax ovanför trädtopparna och blicka ner på vår lilla sjö. Vid vackert väder öppnar vi upp alla glasväggarna, släpper in naturen och njuter av dofter och binas surrande. Vi söker nu statister så att vi kan spela in en presentationsfilm. Det är inget yogapass utan övningar fritt ihopsatta ur KundlainiYoga och YinYoga. det kostar inget. Som tack för hjälpen ger vi dig ett presentkort värde 50% till någon av sommarens retreater.

Söndag 28 maj
Kl 13.00-15.00
Är du intresserad av få veta mer eller boka en plats meddela med ett mail direkt till mig
annette@wasting.se

WASSTUNA FRÖBULLE

Fröbulle
Sätt ugnen på 175 grader

0,5 kg morötter
2 dl sötmandel
2 dl pumpafrö
2 dl solroskärnor
1 dl linfrö
4 ägg
1 tsk havssalt

Riv morötterna fint.
Mixa alla frön och sötmandelmandel i matberedaren tills det blir ”mjöl”
Blanda i salt
Blanda i de rivna morötterna
Knäck 4 ägg
Blanda allt väl

Forma till 10 bullar och lägg på bakplåtspapper.
Dekorera med pumpafrö och solrosfrö
In i ugn 175 grader i 1 timme

Går alldeles utmärkt att frysa.

 

VÅRENS KURSSTARTER VECKA 13

Vårens kurser startar vecka 13, slutet av mars. De pågår i 10 veckor förutom söndagskursen som pågår i 9 veckor. Du investerar 1500kr för 10 veckor eller 1350kr för 9 veckor. Missar du en av dina yogapass kan du alltid i mån av plats yoga ikapp i någon av de andra klasserna.

MÅNDAGAR
KundaliniYoga nybörjare kl 19.00-20.15

TISDAGAR
KundaliniYoga nybörjare kl 17.00-18.15
YinYoga för alla kl 19.00-20.30

ONSDAGAR
MediYoga för alla kl 17.00-18.15
KundaliniYoga fortsättning 19.00-20.30

SÖNDAGAR
KundaliniYoga fortsättning 19.00-20.30

JULTE

JULTE SOM SPRIDER LJUVLIG DOFT

3 liter vatten
1,5 msk hela svartpepparkorn
3 hela kryddnejlikor
1 påse kardemummakärnor
3 kanelstänger
1 lakritsstång

Banka lite lätt på kanelstängerna och lakritsstången så att de delar på sig. Häll i alla ingredienserna i vattnet. Låt koka upp och därefter sjuda under lock i 3 timmar. Förvara i kylskåp ett dygn. Sila därefter bort kryddorna. Förvara ditt koncentrerade te i karaffer i kylskåpet. När du vill njuta av ditt julte koka upp en del vatten och häll i en del av din koncentrerade teblandning. Ljuvlig doft sprider sig. Önskar dig en fin julhelg.

 

 

EKOLOGISKA ÄPPLEN

EKOLOGISKA ÄPPLEN FRÅN VÅR EGEN ODLING

Nu har den härliga tiden kommit då vi kan leverera ekologiska äpplen direkt från odlingen. Just nu säljer vi två vackert röda sorter. Katja fast i köttet med en svag sötma samt Aroma syrlig men söt och fast i köttet. Äppelsorterna kommer mixade i 2 kg påsar. 2 kg kostar 50 kr. Du betalar med swish eller kontant. Shopen är öppen i samband med yogaklasserna. Vill du komma förbi vid annat tillfälle sänd ett sms till mig på 070 314 8367. 

Annette & Per 

WASSTUNA CHOKLAD FUDGE

WASSTUNA CHOKLAD FUDGE

Mixa 200 gram sötmandlar i matberedaren. 
Därefter tillsätter du 0,5 dl fin kokosolja, 1 nypa vaniljpulver, 0,5 tsk havssalt, 0,5 dl agavesirap samt 3 msk raw kakao. Mixa ihop allt. Bred därefter ut massan i en form med löstagbar botten. Ställ in i kylen medans du tillagar den rinnande chokladen som du sedan häller över.

2 msk kokosolja i vattenbad, 2 msk agavesirap samt 3 msk raw kakao. Blanda väl. Häll över degen och in i kylen igen. Låt stelna. När det stelnat så ta ut och skär i storlek som passar dig. Därefter går det fint att frysa.

Så fantastiskt goda bara att njuta
Annette

 

WASSTUNA RAW SNICKERS

RAW SNICKERS

Botten
1 dl sötmandel
12 torkade urkärnade dadlar
1 msk kokosolja
2 msk lucumapulver
3 msk jordnötssmör
3 dl salta jordnötter

Chokladtäcke
1 ,5 msk kokosolja
1,5 msk raw kakao pulver
1,5 msk agave sirap

Gör så här
Lägg 0,5 dl av jordnötterna åt sidan. Resten av alla ingredienserna till bottensatsen lägger du i en matberedare. Mixar till en fin massa. Ta ett bakplåts papper och lägg pappret i en brödform ca 10 x 30 cm lång. Baka ut bottenmassan i formen. Strö nu 0,5 dl jordnötter över botten massan. Låt stå.

Gör ett vattenbad. Ta en kastrull. Häll i ca 3 dl vatten. Placera en djuptallrik ovanpå kastrullen. Lägg i kokosoljan som får smälta långsamt. När kokosoljan har smält rör du i agavesirapen och till sist kakaon.

Häll nu chokladsåsen över bottenmassan. Ställ in i kylen ca 2 timmar. Ta ut ur kylen. Skär i antal önskade bitar och frys alla bitar. Bitarna tinar på ca 5 minuter.

 

SOMMAR RETREAT 30 JULI

SOMMAR RETREAT 30 JULI -  EN DAG FÖR SJÄLVLÄKNING AV KROPP OCH SJÄL

Lördag den 30 Juli kl 10.00-16.00 en djupverkande dag för självläkning av kropp och själ.  Annette leder oss genom ett Kundalini Yoga pass som aktiverar immunförsvaret. Vi kommer få uppleva 2 kraftfulla meditationer som stimulerar självläkning och ger oss kraft. Alla kan vara med från nybörjare till mer van yogautövare.

Välsmakande ekologisk och vegetarisk lunch serveras i matsalen eller på vår nya veranda. Skön uppfriskande breathwalk längs våra ängar fyller vi på med naturens energi. Med hjälp av breathwalk ändrar vi vårt energimässiga tillstånd. 

Dagen avslutas med ett Gongbad -  
Ljudvågor sköljer över dig, oräkneliga toner – både de hörbara för örat och tonerna som endast de undermedvetna uppfattar, undertoner, övertoner och alla de toner emellan – stiger och sjunker, blandar sig och bygger på varandra, lager på lager. För dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har chans att lösas upp.

PRIS 950 kr