INRE LUGN MED YIN RETREAT 9 JULI

SOMMAR RETREAT 9 JULI - INRE LUGN MED YIN YOGA
 

Lördag den 9 Juli kl 10.00-16.00. Egen tid för nå det inre lugnet. En dag för återhämtning och balansering sa att vi kan fylla på med ny energi. Med Yin Yogans hjälp går vi ett par lager djupare ner i kroppen. Känner våra blockeringar och begränsningar. Vi möter utmaningarna, så att vi kan uppleva avslappning, release och stillhet. Detta tillstånd för oss till en större närvaro, djupare medvetenhet. Hjälper oss att leva livet med större frid, kraft och kärlek. En dag för alla både nybörjare och mer erfarna yoga utövare.

Vi fortsätter dagen med en guidad kropps meditation till ljudet av porlande vattenfall.

Den vegetariska och glutenfria lunchen njuter vi av i matsalen eller ute på vår nya veranda.

Efter lunchen tar vi oss ut i naturen för en breathwalk. Vi går längs våra gröna ängar, en breathwalk speciellt utvald för dagens tema. Med hjälp av andning, fokus och yoga övningar i naturen så tar den oss till ett tillstånd så att vi lättare kan känna ett inre lugn som vilar i kropp och själ.
Dagen avslutas med ett helande Gongbad, ett bad av ljud och vibrationer. Ett ljud bad som går ner på cellnivå och hjälper till att balansera kroppens energi.

PRIS 950 kr

STATISTER SÖKES - FULLBOKAT

Norrtälje tidningen har hört av sig och vill göra ett reportage om Wasstuna Yoga. Vill du vara med som statist med din härliga energi. Alla är välkomna nybörjare som mer erfarna. Som tack för att du är med får du en gåva. En vacker yoga sjal och ett mala. Mala är ett meditations halsband, ett fantastisk verktyg lätt att använda i meditation. Torsdag den 7 juli kl 19.00-20.30. De första 20 som bokar en plats får en gåva. Jag söker 30 statister.

TYST OCH STILLA 18 JUNI

LÅT TANKARNA TYSTNA OCH SINNET STILLA SIG
LÖRDAG 18 JUNI
kl 11.00-16.00

Önskar du komma ner i varv, hitta balansen inför sommar och semester. Fylla på med kraft och energi. Då är du varmt välkommen lördag den 18 juni. Dagen passar alla, nybörjare som erfarna yogis.

Djupverkande Kundalini Yoga tar oss långt från stressen. Meditationer som hjälper oss till lugn, återhämtning och balans. Meditativ promenad längs betesmarker och odlingar.

Gongbad en ljud upplevelse av vibrationer från gongar, trummor, vindspel, rainsticks, monocord tar oss med på en upplevelse resa som når ända ner på cellnivå. Vibrationerna hjälper oss släppa på känslomässiga blockeringar och ökar energiflödet i kroppen.
I vår magiska miljö på Wasstuna Yoga förstärks hela upplevelsen.

Kundalini Yoga
Meditation
Vegetarisk lunch
Meditativ gående meditation
Raw fika
Meditation
Gongbad

Pris 950 kr. Early bird om du bjuder med dig en vän som ännu inte varit på Wasstuna har ni möjlighet att gå 2 personer men endast betala för 1. Boka plats med ett mail under fliken boka.

 

ATT VARA I HJÄRTAT 23 APRIL

LÖRDAG 23 APRIL – ATT VARA I HJÄRTAT – KUNDALINI YOGA
KL 10.00-16.00

Wasstuna Yoga en magisk plats som inspirerar till att uppleva mer av dig själv. Wasstuna Yoga ligger naturskönt i vackra Roslagen 45 minuter från Stockholm, 45 minuter från Uppsala och 15 minuter från Norrtälje.

Den här dagen hjälper dig att känna hur lugnet och stillheten skönt sprider sig i hela kroppen.  Samtidigt som din närvaro och kontakt med ditt hjärta fördjupas.  Att vara i hjärtat - att känna tillit och kärlek för livet, dig själv och dina medmänniskor.  I hjärtat möts det jordliga och det andeliga. Här är själens boning.

Du kommer få uppleva djupverkande Kundalini Yoga, meditationer som berör, återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer som tar dig bortom tid och rum.

För att hjälpa dig till en ännu större närvaro och medvetenhet serveras den vegetariska lunchen i tysthet i Wasstunas vackra matsal. Maten är gårdsproducerad av gårdens egna råvaror eller närproducerade ekologiska varor.

En breathwalk längs fält och odlingar hjälper dig att fylla på av naturens livshöjande energier. Yogisk fika väntar dig när du är tillbaka. Dagen avslutas med meditation och Gongbad. Gongbad betyder att du ligger nedbäddad och badar i olika ljud – vibrationer. Vibrationerna tar dig till en plats där du kan uppleva stillhet och enhet med allt som är. Släppa stress och tankar och istället bara vara. Vibrationerna kan hjälpa dig i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Pris för denna heldag är 950 kr. Om du tar med dig en vän som ännu inte varit på Wasstuna så har ni möjlighet att dela på event priset. Ni går då båda två men betalar endast för en person.

Boka din plats på wasstunayoga.se under fliken boka

Välkommen
Annette Wasting

ATT VARA I HJÄRTAT 14 MAJ

LÖRDAG 14 MAJ – ATT VARA I HJÄRTAT – YIN YOGA
KL 10.00-16.00

Den här dagen hjälper dig att känna lugnet och stillheten skönt sprider sig i hela kroppen.  Samtidigt som din närvaro och kontakt med ditt hjärta fördjupas.  Att vara i hjärtat - att känna tillit och kärlek för livet, dig själv och dina medmänniskor.  I hjärtat möts det jordliga och det andeliga. Här är själens boning. Du kommer få uppleva djupverkande Yin Yoga, meditationer som berör, återhämtning till de vackra klangskålarna och de mäktiga gongarnas vibrationer som tar dig bortom tid och rum.

För att hjälpa dig till en ännu större närvaro och medvetenhet serveras den vegetariska lunchen i tysthet. Maten är gårdsproducerad av gårdens egna råvaror eller närproducerade ekologiska varor.

En breathwalk längs fält och odlingar hjälper dig att fylla på av naturens livshöjande energier. Yogisk fika väntar dig när du är tillbaka. Dagen avslutas med meditation och Gongbad. Gongbad betyder att du ligger nedbäddad och badar i olika ljud – vibrationer. Vibrationerna tar dig till en plats där du kan uppleva stillhet och enhet med allt som är. Släppa stress och tankar och istället bara vara. Vibrationerna kan hjälpa dig i processen att förändra invanda tankemönster och beteenden som många gånger hindrar dig från att komma i kontakt med ditt inre. Pris för denna heldag är 950 kr. Om du tar med dig en vän som ännu inte varit på Wasstuna så har ni möjlighet att dela på event priset. Ni går då båda två men betalar endast för en person.

Boka din plats på wasstunayoga.se under fliken boka

Välkommen
Annette Wasting

KURSSTART VECKA 14

KURSSTART VECKA 14

Måndag start 4 april, kl 19.00-20.30, medicinsk yoga för män, kortkurs 3 veckor, pris 450 kr

Tisdag start 5 april, kl 19.00-20.30, Yin Yoga, 10 veckor, pris 1500 kr

Onsdag start 6 april, kl 19.00-20.30, Kundalini Yoga, 10 veckor, pris 1500 kr

Söndag start 10 april, kl 16.30-18.00, Kundalini Yoga, 10 veckor, pris 1500 kr

Söndag start 10 april, kl 19.00-20.30, Kundalini Yoga, 10 veckor, pris 1500 kr

Dela kurs avgiften med en vän som inte varit på Wasstuna Yoga tidigare. Ni yogar båda 2 hela kursen, men betalar endast för 1 person. Boka era platser under fliken boka.

PROVA YOGA KOSTNADSFRITT

VÄLKOMMERN ATT YOGA PÅ VACKRA WASSTUNA YOGA!

Har du aldrig varit här så är du välkommen att prova både Kundalini Yoga och Yin yoga kostnadsfritt. Har du varit på Wasstuna Yoga och bjuder med dig vän som inte tidigare varit här så yogar ni båda två kostnadsfritt. Prova gärna både Kundalini och Yin Yoga. Upplev och känn vilken yogaform som passar dig bäst just nu.

Måndag 28 mars kl 19.00, yoga för män

Tisdag 29 mars kl 19.00, Yin Yoga

Onsdag 30 mars 19.00, Kundalini Yoga

Söndag 3 mars kl 19.00, Kundalini Yoga

Boka din prov yoga under fliken boka

 

GONGBAD & MIDDAG 25 MARS

LÅNGFREDAG DEN 25 MARS
GONGBAD & MIDDAG
KL. 17.00 – 19.30

Gongbad - Ljudvågor sköljer över dig, oräkneliga toner – både de hörbara för örat och tonerna som endast de undermedvetna uppfattar, undertoner, övertoner och alla de toner emellan – stiger och sjunker, blandar sig och bygger på varandra, lager på lager. För dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har chans att lösas upp. Vi fortsätter kvällen med en ekologisk vegetarisk middags bufe i matsalen. Middagen äts i tysthet.

PRIS 495 kr

 

PROSPERITY 19 MARS

LÖRDAG DEN 19 MARS
PROSPERITY  FRAMGÅNG VÄLMÅENDE SJÄLVFÖRVERKLIGANDE
KL. 10.00-16.00

För att kunna vara i vår kraft och kreativitet så behöver vi känna oss trygga, stabila och samtidigt öppna och flödande. Den här dagen tar oss till den platsen i kroppen. Yogi Bhajan gav oss både kraftfulla yoga pass och meditationer för att hjälpa oss att aktivera vår förmåga att expandera och utveckla vårt medvetande för framgång, välmående och självförverkligande.

“Prosperity is the state where you are YOU. As you vibrate your Self, everything you need shall come to you. Be your Self, and Mother Nature will serve you” Yogi Bhajan.

När du kommer till Wasstuna Yoga så väntar gårdens egna ekologiska mynta te. Landa i soffan, strosa runt i lilla yoga butiken.  Annette kommer leda oss igenom ett kraftfullt Kundalini yoga pass för nedre triangeln, i vårt chakrasystem. Följt av en lång djupverkande meditation som stärker vår medvetenhet för vår egen framgång och självförverkligande.  Den vegetariska  laktos och glutenfria lunchen serveras i matsalen. En skön breathwalk för att fylla på med naturens egna energier. För att få hjälp att släppa gammalt bagage, så vilar vi till ett längre Gongbad med 8 gongar som vibrerar igenom vår hud ända ner på cellnivå.  Dagen avslutas med en lång meditation som hjälper oss till välmående genom att öka förståelsen till att vi redan är både vackra och älskade. Välkommen till en spännande dag fylld med verktyg för självförverkligande

Vill du uppleva denna dag tillsammans med en vän som inte tidigare varit på Wasstuna, så har ni möjlighet att gå två men endast betala för 1.

Pris 950 kr

Välkommen
Annette Wasting
 

EN HELANDE DAG 27 FEBRUARI

LÖRDAG 27 FEBRUARI
EN HELANDE DAG
KL.10.00-16.00

Annette leder dig genom ett djupverkande Kundalini pass som aktiverar immunförsvaret. Du kommer få uppleva 2 kraftfulla meditationer som stimulerar självläkning och ger dig kraft. Välsmakande ekologisk och vegetarisk lunch serveras i matsalen. Efter lunchen väntar en skön uppfriskande breathwalk i naturens energi. Dagen avslutas med ett Gongbad. Ljudvågor sköljer över dig, oräkneliga toner – både de hörbara för örat och tonerna som endast de undermedvetna uppfattar, undertoner, övertoner och alla de toner emellan – stiger och sjunker, blandar sig och bygger på varandra, lager på lager. För dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning som inte ens sömnen kan ta dig till. Det är i denna djupa avslappning energimässiga blockeringar, känslomässiga knutar och kroppsliga spänningar har chans att lösas upp.

Vill du uppleva denna dag tillsammans med en vän som inte tidigare varit på Wasstuna, så har ni möjlighet att gå två men endast betala för 1.

PRIS 950 kr