SOMMARYOGA 2018

FÖRRA ÅRET BLEV EN SUCCE FÖR VÅR NYA YOGASAL MITT UTE I ÄPPELLUNDEN

Nu släpper Wasstuna Yoga sommarkortet.

På Wasstuna får du uppleva sommarens yogapass mitt ute i äppellunden. På höjden ovanför trädtopparna strax intill vår vattendamm har vi byggt vår sommaryogasal. Genom de öppningsbara panoramafönstren kan du njuta av naturen, vinden, vattnets porlande, solens strålar, regnets porlande, fåglarnas kvitter och binas surrande.

Allt finns på plats du behöver inte ta med någonting mer än vattenflaskan. I år erbjuder vi SommarYoga på tisdagar och torsdagar. Vi startar tisdag den 12:e juni och avslutar 9:e augusti. Båda passen startar kl 19.00 och pågår till 20.30. Tisdagar KundaliniYoga och torsdagar YinYoga. Vi vilar alltid till Gongarnas vibrationer och avslutar med en meditation. 

Sommarkortet kostar 1700Kr.
Familjerabatt - är ni två i familjen får ni 400 kr rabatt och betalar endast 3000Kr
Tar du med en ny vän som aldrig varit på Wasstuna Yoga så får ni båda 200 kr rabatt per person och betalar endast 3000Kr tillsammans.

Sommarkortet bokar du med ett mail till annettewasting.se eller under fliken boka här på hemsidan.

Med sommarkortet har du möjlighet till hela 18 yogapass. Passen bokas med ett sms till 0703148367 tidigast dagen innan. Sommarsalen tar 30 personer. Allt finns på plats.

Det kommer även att finnas möjlighet i mån av plats att köpa ett yogapass till Drop in pris 250 kr. Även du som drop in gäst bokar din plats genom att sända en förfrågan till 0703148367.

Sommar hälsningar
Annette Wasting

20170528-DSC_6403.jpg

ETT AV VÅRA FAVORITBRÖD

FAVORITEN VALNÖTSFRALLA

valnöt.jpg

Våra gästers favorit, enkelt att baka och behöver inte jäsa. Du blandar alla torra ingredienser och grovhackar valnötterna. Blandar övriga ingredienser och mixar sedan allt tillsammans. Du formar 10 frallor och lägger på ugnspapper. Gräddar i ugnen på 200 grader i 20-25 minuter tills de fått gyllenbrun färg.

2 dl hela valnötter som du grovhackar.
4 dl mandlmjöl
1/2 dl kokosmjöl
1 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1 tsk havssalt
1 stor morot som du finriver
4 ägg
2 dl vatten

 

 

TIME FOR YOU 17:e JANUARI

time for you.jpg

Premiär för retreatet TIME FOR YOU

Wasstuna Yoga bjuder in dig till en lyxig dag mitt i veckan. Efter alla helger runt jul och nyår, både underbara och kanske även laddade med en del krav så är temat detox både fysiskt och känslomässigt.

Wasstuna är en magisk plats där du checkar ut från vardagen - för att checka in till dig själv - långt ifrån mobil, dator och vardagsrutiner. Vår önskan är att du ska få uppleva en fin stund tillsammans med dig själv där du kan släppa taget för en dag och vila i stillheten. 

Redan när du passerat in genom dubbeldörrarna till vår lounge möts du av ett lugn. Där välkomnas du av en sprakande grön drink full av näring.  Därefter inleder vi med renande och vitaliserande Yoga. Alla kan delta – såväl nybörjare som mer vana yogautövare. Vi startar med dynamisk KundaliniYoga som övergår till avslappnande YinYoga.

Dagens unikt sammansatta 4-rätters rawfood-lunch serveras i vår ljusbeklädda matsal. Annica guidar dig igenom varje rätt med sin unika smakupplevelse, och all mat har lagats med kärlek och utan stress. Vi äter i tystnad så att alla våra sinnen kan vara närvarande i smakupplevelsen.

Efter lunch fortsätter dagen med en guidad meditation följt av vila. Sedan klär vi på oss varmt och tar oss ut på en promenad längs odlingar och fält i Wasstunas vackra landskap, och låter naturen fylla oss med ny energi. Tillbaka igen får våra sinnen än en gång njuta av nya fantastiska smakupplevelser genom några av rawfood-världens färgsprakande efterrätter.

Dagen avslutas med ett vibrerande Gongbad, där Gongarnas vibrationer får påverka kroppen och alla dess energibanor. Ljudvågorna för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandet. Du ligger alldeles stilla och låter kroppen få en möjlighet att släppa alla fysiska och känslomässiga blockeringar.

Välkommen till Wasstuna för en djupare upplevelse av dig själv med alla dina sinnen.

 Onsdag kl 10.00 – 15.30

Pris 1.450 kr

Boka din plats under fliken boka

PROVA-PÅ YOGA SÖNDAG DEN 21:a JANUARI

Prov yoga.jpg

Kostnadsfri prova-på yoga

Har du en längtan av att komma igång med yoga. Men har ännu inte kommit igång. Välkommen till Wasstuna Yoga för att prova om yoga kan vara något för dig. Du behöver varken vara i fysisk form, smidig eller stark. Yoga är för alla som vill ta hand om kropp och själ. 

Söndag den 21 januari kl 19.00-20.30 får du uppleva det långa djupa andetaget, grundläggande KundaliniYoga, vila till de levande instrumenten och en enkel andningsmeditation. Efter passet är du välkommen att stanna kvar, ta en kopp av vårt eget ekologiska te i loungen. Här finns det möjlighet att ställa frågor.

Välkommen att boka din plats under fliken boka.

PROVA-PÅ YOGA TISDAG 23 JANUARI

Prov yoga.jpg

Kostnadsfri prova-på yoga

Har du en längtan av att komma igång med yoga. Men har ännu inte kommit igång. Välkommen till Wasstuna Yoga för att prova om yoga kan vara något för dig. Du behöver varken vara i fysisk form, smidig eller stark. Yoga är för alla som vill ta hand om kropp och själ. 

Tisdag den 23 januari kl 19.00-20.30 får du uppleva det långa djupa andetaget, grundläggande KundaliniYoga och YinYoga, vila till de levande instrumenten och en enkel andningsmeditation. Efter passet är du välkommen att stanna kvar, ta en kopp av vårt eget ekologiska te i loungen. Här finns det möjlighet att ställa frågor. 

Välkommen att boka din plats under fliken boka.

MANTRAKVÄLLAR JAN, FEB OCH MARS

mia.jpg

Mantrakvällar på Wasstuna

Äntligen får vi till det dessa Mantrakvällar. Måndagagarna 29:e januari, 26:e februari och 26:e mars gastar Mia Bergroth Wasstuna och leder oss i urgamla mantran. Kvällarna är för alla, även du som inte tror att du kan sjunga. Mantrasång är ett meditativt sätt att skapa musik tillsammans. Eller för att vända på det, ett musikaliskt sätt att meditera tillsammans på. Mantra är sammansättningar av ord och ljud som ger upphov till speciella vibrationer som påverkar din kropp och ditt sinne på ett positivt sätt. I yogan har de använts för helande och självförverkligande i tusentals år. De positiva effekterna av mantrasång är många. En av dom är att du kan komma att uppleva en ny sorts avslappning och förhoppningsvis en virvlande inre glädje. Mia sätter tonen och hjälper oss andra att följa med. ”Att sjunga tillsammans ” är magiskt menar Mia och vi på Wasstuna kan bara hålla med. Vi öppnar kvällen med några enkla yogarörelser som öppnar upp runt mage och hals. Wasstuna bjuder på te och energifylld fröfralla.

Mia

Musiken har varit en stor del av Mias liv. Redan som liten upplevde hon en enorm glädje. Musiken blev allt viktigare och viktigare, hon tog steget och utbildade sig till musiklärare på Musikhögskolan. Hon har igenom åren lett ett flertal körer och orkestrar. Vi på Wasstuna är så glada att Mia vill ge oss dessa 3 unika tillfällen.

Måndag 29:e januari

Måndag 26:e februari

Måndag 26:e februari

Tid 19.00-21.00

Pris 450 kr

GONGBAD 26:e JANUARI

Gongbad 1.jpg

Premiär för Wasstunas Gongbad

Till hjälp har jag Wasstunas 9 olika Gongar, vindspel., monocord, shamantrummor, kristallpyramider, kristallskålar och de tibetanska klangskålarna.. Alla instumenten vibrerar på sin frekvens och påverkar kroppen och alla dess energibanor. samt skapar en djup avslappning. Ljudvågorna för dig varsamt men kraftfullt till en plats bortom medvetandets begränsande strategier där du kan nå en djup avslappning inte ens sömnen kan ta dig till. Du ligger alldeles stilla och låter vibrationerna från instrumenten bära dig liksom vågor, där du surfar med. Här ges kroppen möjlighet att släppa på känslomässiga och fysiska blockeringar. Efter gongbadet bjuder vi på vårt eget eklogiska mynta te och hembakta energifyllda fröfrallor.

Med ett större lugn och djupare närvaro lämnar du Wasstuna för den här gången. Ett välbefinnande som kan komma att hålla i sig länge.

Tid 18.00-20.00

Pris 490 kr

Boka under fliken boka

 

KURSSTART 2018

untitled shoot-7059.jpg

Yogakurser startar söndag den 4:e och tisdag 6:e februari

Söndag kl 19.00-20.30 renodlad dynamisk KundaliniYoga både för nybörjare och vana yoga utövare. Vi startar med det långa djupa andetaget, fortsätter med olka KundaliniYoga pass som alla kan utöva, vila till de levande instrumenten och avslutar alla passen med en meditation

Tisdag kl 19.00-20.30 . På den här kursen kombinerar vi två fantastiska yogaformer den dynamiska KundaliniYogan för att få igång energiflödet i kroppen, för att sedan gå över till den mer avslappnande YinYogan. Vila till de levande helande instrumenten och avslutar med en meditation.

Allt finns på plats. Det enda du behöver ta med är en vattenflaska med kork.

Det finns alltid möjlighet att dröja sig kvar i loungen. Krypa upp i soffan med en kopp te och njuta av stillheten eller strosa runt i shopen.

Varje kurs pågår i 15 veckor och kostar 2550 kr. Önskar du gå båda kurserna så får du 600 kr i rabatt och betalar 4500 kr. Du som inte har möjlighet att betala hela summan innan kursstart har möjlighet att dela upp summan på januari och februari lönen. Det finns möjlighet till både Klippkort och dropin.

Boka under fliken boka

EN FOT I HIMLEN OCH EN PÅ JORDEN 5:e FEBRUARI

ulla.jpg

Ulla Alvarsdotter håller spännande föredrag

Wasstuna Yoga bjuder in Ulla Alvarsdotter som ger föredraget ”En fot i himlen och en på jorden” där vetenskap och andlighet möts. Ulla berättar hur starkt din tanke påverkar dig och din omgivning, och ger lätta pedagogiska förklaringar hur healing och andlighet egentligen fungerar.

Kvällen startar med ett KundaliniYoga pass följt av vila till gongarrnas vibrationer. En kort fruktpaus innan Ulla ger föredraget. Kvällen avslutas med en energifylld fröfralla och te och möjlighet till frågestund i loungen

Tid
Måndag den 5:e februari
Kl 18.00-21.00

Pris
750 kr

RESTORE & RELOAD 9:e-10:e FEBRUARI

Restor & Reload 1.jpg

Premiär för årets första Reload & Restore 

En unik upplevelse där du checkar ut från vardagslivet och checkar in till dig själv, tillbringar kväll, natt och morgon i Wasstunas lugna oas. Du upplever mer av kropp och sinne, laddar batterierna, upplever känslan av total avkoppling. När morgonen går in i förmiddag, känner du att kraften och energin har återvänt till kroppen.

Du är välkommen att checka in på Wasstuna från kl 18.00 på fredag kväll. När du passerat in genom dubbeldörrarna till vår lounge möts du av ett lugn. Strosa runt i vår lilla shop bland våra fina varor från Indien och Nepal. Landa i soffan med gårdens egna ekologiska mynta te och uppdukade energigivande snacks. Ge dig tid att njuta av alla vackra detaljer.

Kvällen startar med ett 90-minuters YinYoga pass. Enkla ställningar som alltid utförs liggande eller sittande. Till skillnad från de flesta andra yogastilar låter YinYoga musklerna att slappna av helt. Vi stannar i varje ställning under flera minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro – mindfullness. I YinYoga stretchar vi inte, vi drar inte, och vi undviker kroppens ytterlägen. Vi fortsätter med RestorativeYoga, som med hjälp av kuddar, vikter och filtar tar oss till ett viktlöst tillstånd. Vi slappnar av och låter kroppen vara i stillhet och kommer på så sätt mycket djupare i avslappningen. Vila till kristallskålarnas vackra vibrationer. Avslappnade tar vi oss vidare till loungen som badar i ljusens sken. I tysthet serveras Wasstunas te och nybakta matnyttiga fröfrallor och frukt. En stund i tysthet, innan vi återigen tar oss till yogasalen för en längre meditation. och ett vibrerande Gongbad. Vibrationerna från gongarna och de andra instrumenten tar dig till ett tillstånd bortom sömnen. När klockan börjar närma sig 22.30 är det tid att göra sig i ordning för natten. Kl. 23.00 är det tyst och mörkt, så att nattens sömn kan fortsätta balansera och skänka återhämtning till kropp och sinne.

Natten tillbringar du i något av våra vackert utsmyckade chakrarum. Rummen är skapade utifrån varje chakras energi, i sin färg med sina detaljer, textilier och snickerier för att skapa magi. På Wasstuna har vi 6 rum. Två tre-bäddsrum samt 4 tvåbäddsrum.

Tidigt på lördagsmorgonen  klingar de tibetanska klockorna och återigen ses vi i yogasalen för ett energigivande KundaliniYoga pass. I vår ljusbeklädda rogivande matsal serverar vi frukosten i tysthet.

Klockan 10.00 lördag förmiddag lämnar du Wasstuna med ett större lugn och djupare närvaro. Ett välbefinnande som kan komma att hålla i sig länge.

Välkommen att njuta mer av dig själv.

Pris 1950 kr 

Fredag 18.00- Lördag 10.00